Volvo Car Gent

Volvo Car Gent bezoeken

Online registratieplatform

Een groot bedrijf als Volvo krijgt dagelijks heel wat aanvragen om de fabriek te bezoeken. Wij vinden het heel fijn dat de interesse in Volvo Car Gent zo groot is, maar zijn omwille van organisatorische redenen genoodzaakt om het aantal bezoeken te beperken.

De groepen die we bij Volvo Car Gent ontvangen zijn technische richtingen uit middelbare scholen (laatstejaars), hogescholen en universiteiten uit de regio, Volvo-verdelers met (potentiële) klanten, en bedrijven die professioneel relevant zijn voor Volvo Car Gent. De minimumleeftijd is 16 jaar.
Het is helaas niet mogelijk om klanten individueel te verwelkomen.

Bezoeken zijn mogelijk op dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden de rondleidingen in Volvo Car Gent op dit moment beperkt tot een minimum. Het komende halfjaar, zullen we enkel aanvragen van technische scholen en officiële Volvo-dealers inplannen.

U kunt via de online boekingstool een bezoek aanvragen. Elke aanvraag wordt zorgvuldig beoordeeld, rekening houdend met bovenstaande criteria.

Naar online registratieplatform


Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u een code waarmee u zelf uw bezoek kunt plannen (datum kiezen en online betaling uitvoeren).