Volvo Car Gent

Dacht je dat bewegen niks voor jou is? Of heb je net dat ene duwtje nodig dat je terug aan het sporten zet? Bij Volvo Car Gent helpen we je graag. Via het energy@volvo-programma krijgen elk jaar tientallen medewerkers een persoonlijke coaching om een gezamenlijk doel te bereiken.

Steven, ambassadeur mountainbike, over zijn uitdaging:

“Mijn doel was om het mountainbiken te herontdekken en er terug plezier in te beleven. Ik heb soms afgezien maar ook doorgezet, mede dankzij de groep, erbij willen zijn als we samen de finish halen en dat is ons ook gelukt! Alle ambassadeurs die gestart zijn in de Roc d’Opale hebben de finish gehaald van de tocht van 65km. Dank aan Volvo dat ik deze kans kreeg. Dank aan Frédéric om alles in goede banen te leiden en dank aan coach Jeroen om ons klaar te stomen. Het was de investering van tijd en energie ruimschoots waard!”

Volvo Car Gent

Het ambassadeursprogramma is slechts 1 luik van het programma. Daarnaast krijgt iedereen de kans om gratis deel te nemen aan bepaalde sportmanifestaties. Toch niet voor jou? Probeer dan eens yoga of core workout, die op regelmatige tijdstippen op het werk worden georganiseerd.

Volvo Car Gent

Ook de mentale gezondheid staat voorop. Via workshops en infosessies komen verschillende thema’s aan bod. Zoals dit jaar, waar je als medewerker op het belang van zelfzorg gewezen wordt. Zorg ervoor dat je een buffer hebt tegen stress en tracht op tijd je batterijen op te laden.

Gaat je interesse meer richting gezonde voeding? Ook daar komt Volvo Car Gent tegemoet met een gevarieerd aanbod in de personeelsrestaurants, gaande van een gezond ontbijt tot een stevige lunch. Doe je graag inspiratie op: schrijf je dan in voor een kookworkshop in samenwerking met Colruyt Group Academy. Het aanbod dat in aanmerking komt voor terugbetaling vind je op energyatvolvo.be.

Voor meer getuigenissen en meer informatie: neem een kijkje op energyatvolvo.be