Volvo Car Gent
Volvo Car Gent

Nee, er worden niet alleen wagens geproduceerd bij Volvo Car Gent. Naast de dagdagelijkse productie wordt er ook heel wat in de eigen medewerkers geïnvesteerd. Zowel sportief als mentaal worden medewerkers gestimuleerd om te groeien. Op de jongste netwerkavond van Women@Volvo, dat de vrouwen binnen Volvo Car Gent samenbrengt, kwam journaliste Annemie Struyf spreken over inspiratie en motivatie.

Aan de hand van tal van voorbeelden uit haar lange carrière bracht ze een boeiend betoog over de levenslessen die haar als vrouw sterker hebben gemaakt en haar met tegenslagen in het leven hebben leren omgaan.

De Volvo-dames kregen te horen hoe ze als collega, moeder, partner of vrouw sterker kunnen worden door authentiek te zijn en zichzelf te blijven en hoe het eenvoudiger is om een droom te vervullen als je die eerst uitgebreid hebt onderzocht.

Doorspekt met verhalen uit haar vele reizen in landen als Afghanistan, Kenia, maar ook dichterbij in Frankrijk en Noorwegen, hield La Struyf de aanwezigen ook een spiegel voor. “Leer neen te zeggen”, “Zeg nooit nooit!” en “Bewonder het gewone” . Het lijken dooddoeners, maar toch zijn het tips die veel positiefs in een mensenleven teweeg kunnen brengen.    

Met talent, hard werken en de wil om iets te bereiken kom je al heel ver, zo luidde het aan het slot van de avond. En het toeval wil dat bij Volvo Car Gent net heel veel harde werkers en talentvolle, wilskrachtige collega’s aan de slag zijn. We count this blessing!