Volvo Car Gent
Volvo Car Gent

XC40: Stijl en innovatie in een compacte SUV

De Volvo XC40, dat is stijl en innovatie in een compacte SUV. Hij combineert ingenieuze opbergmogelijkheden, slimme technologieën en handige connectiviteitsfuncties. Hij beschikt over veel troeven en verleidt met zowel zijn looks als zijn prestaties.

De XC40 is standaard uitgerust met City Safety, Lane Keeping Aid en led-koplampen. In 2018 werd hij verkozen tot Europese wagen van het jaar. 

In 2020 produceerde Volvo Car Gent 169.795 wagens van dit model. De XC40 is ook verkrijgbaar in een hybride versie en sinds eind 2020 in een volledig elektrische versie, de XC40 Recharge.

Bekijk alle overige Volvo modellen

Volvo Car Gent

V60: Een break voor het hele gezin

De Volvo V60 is een veelzijdige gezinswagen waarin u ten volle geniet van elk moment. Dankzij het geavanceerde chassis, de krachtige motoren en meerdere rijmodi beleeft u keer op keer een dynamische en comfortabele rijervaring. Binnenin gaan Scandinavisch vakmanschap en slimme technologie hand in hand om een ruimte te creëren waarin het altijd aangenaam vertoeven is. Zowel van binnen als van buiten toont de V60 de kwaliteit en de focus waar het beste Scandinavische design om bekendstaat. Al meer dan zestig jaar laten we ons leiden door één visie: breaks ontwikkelen die het leven van mensen verrijken. Deze wagen is het toonbeeld van onze visie.

De Volvo V60 wordt in de Gentse fabriek gespoten en geassembleerd. De bodies van de wagen worden rechtstreeks uit Zweden aangeleverd.

Bekijk alle overige Volvo modellen